behandelingen-gezicht-payot-beautycoachzense

Gezichtsbehandeling

PAYOT

Dr. Nadia Payot ontwikkelde de eerste gezichtsoefeningen en behandelingen van het merk nadat zij sterdanseres Anna Pavlova observeerde en het verschil zag tussen het jeugdige lichaam en vermoeide gelaat.

Voor de De Payot gezichtsbehandeling van vandaag wordt er nog steeds met intensieve werkstoffen gewerkt die goed op de behoefte van de huid inwerken.

De behandelingen

Een gevarieerd programma

DETOX ABSOLUTE

Deze populaire ontgiftende zuurstofbehandeling zorgt voor een energieke en schone huid. Het masker wordt met een magneet verwijderd wat een bijzonder vitaliserend effect geeft op de huid.

SOLUTION FLASH ECLAT

Laat een vermoeide huid weer stralen, d.m.v. ‘superfruit’ wat in dit vitaliserend masker zit.

SOLUTION PURI

Deze reinigende gezichtsbehandeling verwijdert alle onzuiverheden en herstelt het evenwicht van de huid.

SOLUTION TECHNI LISS

Deze gezichtsbehandeling bevat een formule om de eerste lijntjes en bestaande rimpels aan te pakken. Het versnelt de huidvernieuwing, versterkt het huidweefsel en vult de huid op.

SOLUTION EXPERIENCE

Dit is een anti-ageing huidverzorging die inwerkt op verschillende tekenen van huidveroudering, inclusief een gezichtsscrub met parels en een masker met o.a. parel, kristal, magnolia en orchidee extract.

SOLUTION ULTRA LIFT

Dit is een verstevigende gezichtsbehandeling voor de rijpere huid, welke er voor zorgt dat de mindere stevige huid zich wat aanspant.

SOLUTION SENSI

Deze gezichtsbehandeling is voor de gevoelige huid. Vermindert direct roodheid en kalmeert de huid door o.a. rijstolie. Is parabenenvrij!

SOLUTION NUTRI

Deze gezichtsbehandeling is voor de zeer droge huid op basis van mais en muesli. Het is een ware dorstlesser voor de huid.

SOLUTION ELIXER

Huidbehandeling met voedende werkstoffen zoals Mirre en Amyris. Hierbij krijgt de hals ook een speciale pakking.

UNI SKIN MASQUE MAGNÉTIQUE
€ 48,-

Dit stimulerende zwarte masker met magneettechnologie maakt de huid vrij van onzuiverheden, zorgt voor een diepgaande reiniging en biedt een stralende teint.

De magnetische textuur (rijk aan magnetiet) is even actief als ludiek en vangt onzuiverheden aan de oppervlakte huid. Vervolgens kan het masker in één beweging worden verwijderd met behulp van een magneet.

SUPRÊME JEUNESSE JOUR
€ 97,50

Een “sublimerende” verjongende verzorging die de huid iedere ochtend versterkt met innovatieve antioxidanten om haar de hele dag lang te helpen in de strijd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het gaat de strijd aan met de tekenen van de tijd en vermindert en verzacht het verschijnen van rimpeltjes, herstelt de gezichtscontour en vermindert donkere vlekken terwijl uitstraling en gevoel van comfort vergroot worden. Het Youth Process complex geeft de natuurlijke afweer tegen de tekenen van veroudering een boost.

De milde en fluweelzachte parelmoertextuur wordt meteen door de huid opgenomen en heeft een ultravrouwelijke bloemengeur.

SUPRÊME JEUNESSE NUIT
€ 97,50

Een “regenererende” verjongende verzorging die de hele nacht werkt dankzij een werkstof die op chrono-biologische wijze vrijkomt om de overdag opgelopen schade te herstellen. Het gaat de strijd aan met de tekenen van de tijd en vermindert rimpeltjes, verstevigt de gezichtscontour en vermindert donkere vlekken terwijl het de uitstraling verbetert en comfort geeft.

Het Youth Process complex geeft de natuurlijke afweer tegen de tekenen van veroudering een boost.

De rijke en zijdezachte crèmetextuur met parelmoereffect zorgt voor een stralende huid.

GOMMAGE DOUCEUR FRAMBOISE
€ 32,75

Deze smeltende gommage met echte frambozenpitjes heeft een zacht peelende werking. De geltextuur verandert tijdens de toepassing met de vingers in een heerlijke olie die de huid bevrijdt van alle onzuiverheden zonder haar aan te tasten. De olie verandert vervolgens bij het afspoelen met water in een romige melk die de huid zacht, stralend en comfortabel maakt.

Het aanbrengen van de transformerende, innovatieve textuur is een genot voor de huid. Ontwikkeld om onvolmaaktheden en dode huidcellen die de huid verstikken op ultrazachte wijze te verwijderen en tegelijkertijd de gevoeligheid van de huid te respecteren.

De zachte en subtiele bloemengeur omhult de huid in een wolk van zachtheid.

* De producten kunnen in de winkel aangeschaft worden. Alle prijzen zijn incl. BTW.

PRIJSLIJST

Voor ieder wat wils

Gezichtbehandelingen

Basis (60 min.)

59,-

Reinigen, epileren/harsen, gezichtsmassage, masker en eventueel opmaken.

UITGEBREIDERE GEZICHTSBEHANDELING (90 min.)

88,50

Uitgebreid reinigen, een peeling, epileren of harsen, een uitgebreide gezichtsmassage, plus een masker naar de behoefte van de huidconditie en evt. opmaken.

Oogbehandeling (optie)

20,-

Deze heerlijke massage werkt intensief op de versteviging van de kwetsbare huid rondom de ogen met extra aandacht op de fijne lijntjes, wallen en donkere kringen.

HEERLIJKE 42 STAPPEN MASSAGE VAN PAYOT?