REIKI
BACH BLOESEM REMEDIE
EDELSTENEN
KLANKSCHALEN
CHI NENG QIGONG
behandelingen-gezicht-payot-beautycoachzense

Reiki

Japanse helingswijze

Reiki werkt door middel van handoplegging en het ‘sturen’ van energie. Dit zorgt voor evenwicht op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Wij passen deze unieke heling toe tijdens het masker. Dit werkt ontspannend op zowel lichamelijk als geestelijk niveau en is effectief op gebieden zoals hoofdpijn, nek- en schouderklachten.

Bach Bloesem Remedie

Emotionele ondersteuning

Dr. Edward Bach zag in zijn praktijk dat een ‘emotionele disbalans’ voor fysieke klachten zorgde. Op onderzoek in de natuur werd hij geïnspireerd door bloemen en planten om dit te verhelpen. Vandaag is er keuze uit 38 Bach remedies, die ieder op effectieve wijze helpen de balans en het welzijn van een persoon te herstellen. Van de Bach bloesem tincturen maak ik behandelflesjes voor thuis, die jou ondersteunen in jouw (emotionele) proces, bijvoorbeeld met het aangeven van je grenzen.

beauty-coach-zense-bergen-op-zoom-bach-bloesem-remedie
beauty-coach-zense-edelstenen-behandeling

Edelstenen

Oer geneeskracht

Edelstenen ontstonden miljoenen jaren geleden dankzij natuurlijke processen, en natuurvolken wisten al van de helende werking ervan op ons denken en voelen. Als de klant het prettig vindt leg ik tijdens een behandeling bepaalde edelstenen bij haar; de energie ervan geven haar meer rust en kracht. Iedere steen heeft zijn eigen kwaliteit en werking en ik laat klanten zelf hun steen uitkiezen en gebruik ook mijn eigen gevoel.

Klankschalen

Geluidstherapie

‘Singing bowls’ werden oorspronkelijk gesmeed in Tibet voor ceremoniën; als offerschaal en als voedselschaal voor monniken. Tibetaanse klankschalen zijn een mengeling van de metalen ijzer, koper, tin, goud, zilver, lood en kwik, waardoor ze zo mooi klinken dat alleen het beluisteren ervan al een weldadige uitwerking heeft. Terwijl je ligt te genieten van je gezichtsbehandeling kun je je onderdompelen in de rustgevende klanken en trillingen van de klankschaal die ook werken op je gevoel. Een unieke, uiterst ontspannende ervaring.

beauty-coach-zense-bergen-op-zoom-klankschalen-behandeling
beauty-coach-zense-kom-eens-langs-therapie-schoonheidsbehandeling

CHI NENG QIGONG

Chinese bewegingsleer

Het beoefenen van Chi Neng Qigon werkt op drie niveaus: Het versterkt je fysieke lichaam, het maakt je emotioneel sterker, en het brengt je bewustzijn tot rust. Je kan hierdoor een verbeterde concentratie verwachten, minder stress, en een verbeterde algemene gezondheid. De eenvoudige bewegingen zijn door iedereen te leren. Klinkt goed? Kom eens langs voor een les!

Prijslijst

Voor ieder wat wils

Lichaam en geest behandelingen

Reiki behandeling (20 min.)

21,-

Reiki wordt toegepast in mijn schoonheidssalon tijdens het masker. Dit werkt ontspannend op zowel lichamelijk als geestelijk niveau en is effectief op gebieden zoals hoofdpijn, nek- en schouderklachten.

Klankschaal behandeling (20 min.)

21,-

Terwijl je ligt te genieten van je gezichtsbehandeling kun je tijdens het masker kiezen voor de rustgevende klanken en voelt je de trillende werking van de klankschaal. Een unieke ervaring.

BACH BLOESEM REMEDIE (PER FLESJE)

25,-

Voor meer informatie neem contact op. Ook leg ik er tijdens de gezichtsbehandeling graag nog wat meer over uit.

CHI NENG QIGONG LESSEN (90 MIN.)

15,-

Op vastgestelde data. Voor meer informatie neem contact op.

HEERLIJKE 42 STAPPEN MASSAGE VAN PAYOT?