Klantervaringen

De producten en technieken die Judith Vanwesenbeeck-Derwig vandaag toepast voeden en verstevigen mijn huid.Mijn hals en decolleté krijgen bovendien extra aandacht met een verstevigende pakking. Maar vooral het elixer van Payot is geweldig! Fijne warme oliedruppeltjes vallen als regendruppels op mijn gezicht, mmm…heerlijk voor de droge winterhuid! Het is mogelijk een extra dimensie aan deze fijne schoonheidsbehandeling toe te voegen. Er zijn verschillende  behandelingen die je meer in contact brengen met jezelf. Vandaag doet Judith een meditatie en gebruikt ze klankschalen, edelstenen en een biotensor.

Tijdens het masker doet Judith de geleide meditatie. Ik ontspan en ben mij meer bewust van mijn lichaam en minder van mijn gedachten. Dan laat ze de klankschalen hun geluid produceren. Ik hoor de klanken en ik voel ze ook van binnen. Daarnaast gebruikt ze een biotensor om mijn energie in balans te brengen en een edelsteen voor mij te kiezen. Ik had geen bijzondere verwachtingen, maar ging tot mijn verbazing een stuk lichter naar huis. Alsof er een last van mijn schouders was gevallen. Wat een ontspannende en verrassende ervaring was dit!

​Je behandelingen zijn heel fijn ook heb je veel keuze zodat je regelmatig kan afwisselen met behandelingen uiteraard zit daar ook een prijsverschil in. Mijn huid reageert er eigenlijk altijd goed op vooral in combinatie met de payot producten die ik thuis gebruik. Ik ervaar jou als een fijn persoon waar het heel goed ontspannen en genieten is, al met al dus heel tevreden.

​Gr.Astrid

Voor mij is het altijd een rustpunt om voor een behandeling naar Judith van Beauty Coach Zense te gaan. Tijdens de behandeling, die altijd aangepast worden aan mijn wensen en wat nodig is voor mijn huid, kan ik lekker ontspannen. Judith kijkt verder dan alleen de huid. Ze kijkt naar de hele persoon en neemt dit mee in haar behandeling. Na de behandeling voelt mijn huid altijd lekker zacht en ontspannen aan en daarnaast voel ik me helemaal uitgerust.

Ik krijg van Judith altijd een goed advies over welke producten ik het beste kan gebruiken. Daarnaast luistert ze altijd goed naar mijn eigen wensen en neemt die wensen mee in haar advies.

Groetjes

Elly​