Klankschaal

‘Singing bowls’ werden oorspronkelijk gesmeed in Tibet. Het vak verspreidde zich naar o.a. Nepal en India, hetgeen versneld gebeurde toen de Tibetanen uit hun oude kloosters werden verdreven.

Tibetaanse klankschalen zijn gemaakt van 7 metalen: IJzer, koper, tin, goud, zilver, lood en kwik.Het recept van deze wonderlijk mooi klinkende schalen zijn door de eeuwen heen van generatie op generatie doorgegeven. De schalen werden gebruikt bij ceremoniën, als offerschaal en als voedselschaal voor monniken.

Deze klankschalen zijn vaak zo ongelooflijk mooi, dat alleen het beluisteren ervan al een weldadige uitwerking heeft. De klankschaal heeft een harmonieuze klank. Het ligt goed in het gehoor en geeft niet alleen geluid maar ook een trilling. Dit werkt in het op het lichaam, gevoelens, emoties en herinneringen. Je krijgt misschien wel kippevel of juist een prettig gevoel. Door de bijzondere combinatie van de klanken en trillingen kun je je overgeven aan een heerlijke ontspanning.

Terwijl je ligt te genieten van je gezichtsbehandeling kun je tijdens het masker kiezen voor de rustgevende klanken en voelt je de trillende werking van de klankschaal. Een unieke ervaring.

20 min. € 21,-