Schoonheid kent geen leeftijd.

GATINEAU: de anti-ageing expert

Meer en meer bieden cosmetische ontdekkingen een pijnloos en effectief antwoord op het verstrijken van de tijd. Al jarenlang is GATINEAU een pionier op het gebied van de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten. Tevens is GATINEAU dé expert op het gebied van anti –aging huidverzorging. De innovaties van de GATINEAU Laboratoria zijn high-tech producten met hoogwaardige ingrediënten.

gatineau-behandeling-schoonheidsssalon-derwig-slide-1

De behandelingen

Een tweevoudige benadering van huidverzorging.

Gatineau biedt een verzorgingslijn en salonbehandeling voor alle huidtypen en huidcondities. Iedere salonbehandeling bevat een specifiek concentraat en masker. Vanzelfsprekend is ook well-being een belangrijk onderdeel van de salonbehandeling; een combinatie van stimulerende en ontspannende massagetechnieken, mede geïnspireerd op Reiki en shiatsu, dragen bij aan een gevoel van ultieme ontspanning. Het resultaat van de salonbehandelingen wordt verlengd door ook thuis de producten van Gatineau te gebruiken. Uw schoonheidsspecialiste stelt samen met u een verzorgingsprogramma samen om het beste uit uw huid te halen!

Renew 7 Laser Serum
€ 68,50

Zuiverend serum met intensief detox-effect, voor een stralende huid.

Zichtbaar resultaat in slechts 7 dagen!

renew 7 detox serum
€ 68,50

Herstructurerend serum met botox-like effect, voor ontspannen gelaats-trekken.

Zichtbaar resultaat in slechts 7 dagen!

Age Benefit Integral cream dry skin
€ 139,-

Integral Regenerating gezichtscrème pakt de problemen van binnenuit aan en bestrijdt alle tekenen van huidveroudering.

De crème gaat terug in de tijd door rimpels te bestrijden en de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren. Tevens maakt het de huid weer weerbaar en ondersteunt het de huidbarrière. Daarnaast egaliseren de werkzame stoffen de huidtextuur voor een frisse stralende huidteint zonder pigmentvlekken.

age benefit aa eye cream
€ 85,50

Verrijkt met kaviaar, ook wel bekend als ‘Black Gold’, een ingrediënt dat rijk is aan mineralen, vitaminen en aminozuren om vocht aan te vullen en te leveren. Stimuleert de natuurlijke productie van collageen voor een steviger en vollere huid. Met een unieke mix van Cotton Seed peptiden en zee-extracten, de snel absorberende crème helpt om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren.

Donkere kringen, wallen en tekenen van vermoeidheid worden verminderd.

* De producten kunnen in de winkel aangeschaft worden. Alle prijzen zijn incl. BTW.

HEERLIJKE 42 STAPPEN MASSAGE VAN PAYOT?