Basis gezichtsbehandeling (duur 60 min. € 59,-)

Reinigen, epileren/harsen, gezichtsmassage, masker en eventueel opmaken.

 

Payot gezichtsbehandelingen (duur 90 min.€ 88,50)

De Payot behandeling zijn gezichtsbehandelingen die meer op de behoefte van de huid inwerken. Hiermee wordt er met intensievere werkstoffen gewerkt. Dit is een zeer groot en gevarieerd programma.

Bij deze gezichtsbehandelingen zit uitgebreid reinigen, een intensief werkende peeling, epileren/harsen, uitgebreide gezichtsmassage een intensief werkend masker naar de behoefte van de huidconditie en evt. opmaken.

Bij deze gezichtsbehandeling kan je ook kiezen uit edelstenen, terwijl je ligt te ontspannen werken deze stenen op je in en als je wilt kun je ook een inspiratie kaart uitkiezen, zodat ook het innerlijke van de mens gevoed wordt. Tijdens het masker kan er ook een klankschaalsessie of reiki toegepast worden. Zo worden ontspanning en innerlijke rust nog meer in gang gezet (zie beschrijving lichaam en geest).

 

Detox Absolue
deze allernieuwste ontgiftende zuurstofbehandeling, zorgt voor een energieke en schone huid. Het masker wordt met een magneet verwijderd wat een bijzonder vitaliserend effect geeft op de huid.

Solution Flash eclat
Laat een vermoeide huid weer stralen, d.m.v. superfruit wat in dit vitaliserend masker zit.

 

Solution Puri
deze reinigende gezichtsbehandeling verwijdert alle onzuiverheden en herstelt het evenwicht van de huid.

 

Solution Techni Liss
Deze gezichtsbehandeling bevat een formule om de eerste lijntjes en bestaande rimpels aan te pakken. Het versnelt de huidvernieuwing, versterkt het huidweefsel en vult de huid op.

 

Solution Experience
De anti-aging huidverzorging die inwerkt op verschillende tekenen van huidveroudering, een gezichtsscrub met parels en een masker met o.a. Parel, kristal, magnolia en orchidee extract.

 

 

Solution Ultra Lift
een verstevigende gezichtsbehandeling voor de rijpere huid welke zorgt dat de mindere stevige huid aanspant.


Solution Sensi

deze gezichtsbehandeling is voor de gevoelige huid. Vermindert direct roodheid en kalmeert de huid door o.a. rijstolie is parabenenvrij!


Solution Nutri

deze gezichtsbehandeling is voor de zeer droge huid op basis van mais en muesli een ware dorstlesser voor de huid.


Solution Elixer

Huidbehandeling met voedende werkstoffen zoals Mirre en Amyris Hierbij krijgt de hals ook een speciale pakking.